Hoteluri din Rimini

Accademia

Hotelul Accademia este amplasat la 2km de centrul istoric din Rimini si la doar 65m de plaja. Hotelul dispune de restaurant, bar, spalatorie, receptie 24h, lift, room service, parcare gratuita, zona de acces internet. Camerele hotelului sunt..

» Vezi mai multe detalii
Alcazar

Hotelul dispune de calere dotate cu er conditionat, grup sanitar propriu, uscator de par, telefon cu linie directa, seif personal, televizor. Majoritatea camerelor sunt dotate cu balcon. Servicii si facilitati Restaurant Loc de joc pentru co..

» Vezi mai multe detalii
Aris

Hotelul ofera camere dotate cu baie cu dus, balcon, telefon direct, seif, aer conditionat, televiziune prin satelit. Facilitati si servicii: restaurant bar telefon internet rent-a-bike sauna solar sala de conferinte Animalele (mici) ..

» Vezi mai multe detalii
Artis

Hotelul Artis dispune de restaurant bar, receptie, terasa, gradina, lift, seif, incalzire, camera de bagaje, aer conditionat, centru de fitness, solar, masaj, jacuzzi, piscina exterioara. Este permis accesul cu animale de companine. Camerele..

» Vezi mai multe detalii
Ascot

Hotelul dispune de restaurant, parcare, bar, receptie 24/24, terasa, camere pentru nefumatori, aer conditionat, lift, puscina in aer liber, internet, inchiriere de biciclete. Este permis accesul cu animale de companie. Hotelul are 63 camere ..

» Vezi mai multe detalii
Atrium

Hotelul este amplasat la 1,5km de centrul istoric al orasului Rimini si la 320m de plaja. Hotelul dispune de restaurant, bar, Tv lounge, sala de conferinte, lift, piscina, zona de relaxare, parcare. Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu ..

» Vezi mai multe detalii
Augustea

Hotelul Augustea este situat la 65km de plaja si la numai 2 km de centrul instoric al orasului Rimini. Hotelul dispune de Tv lounge, terasa, piscina, parcare, gradina, restaurant, lift. Camerele sunt dotate cu televizor, baie cu dus, aer con..

» Vezi mai multe detalii
Bamby

Hotelul ofera camere spatioase, amenajate modern. Facilitati si servicii: restaurant terasa piano-bar receptie 24h camera de bagaje aer conditionat room-service spalatorie rent-a-car Fumatul este interzis in spatiile publice si priv..

» Vezi mai multe detalii
Bellavista

Facilitati hotel: restauran, bar, lift, TV lounge, parcare Dotari camera: baie cu dus, uscator de par, Tv, telefon, aer conditionat (extra), balcon

» Vezi mai multe detalii
Blue Moon

Hotelul Blue Moon este amplasat la 7 km distanta de centrul istoric al orasului Rimini si la doar 80m de plaja. Hotelul dispune de restaurant, WI-FI, parcare, terasa, bar, lift, Tv lounge. Camerele sunt dotate cu baie cu dus, uscator de par,..

» Vezi mai multe detalii

Cauta hoteluri in booking.com