Hoteluri din Ramnicu Valcea

Alutus

Alutus pune la dispozitia oaspetilor sai 60 de camere si 15 apartamente confortabile echipate cu dotari moderne menite sa asigure confortul necesar. Facilitatile si serviciile hotelului includ: - parcare - centrala privata - spalatorie si ..

» Vezi mai multe detalii
Sofianu

GRAND HOTEL SOFIANU dispune de un efectiv de 63 unităţi de cazare rezultând astfel 126 locuri de cazare. 59 de camere şi 4 apartamente au următoarele dotări: climă şi încălzire individuală reglabilă, sistem de închidere electronic, se..

» Vezi mai multe detalii

Hoteluri în ale localitati din Romania

Alte informaţii despre

 • Obiective turistice
  • Casa Memoriala Anton Pann
   Casa Memoriala Anton Pann Casa care adaposteste expozitia memoriala Anton Pann, este un monument de arhitectura urbana, construit la jumatatea secolului al XVIII-lea, avand foisor si pivnita. Expozitia a incercat sa puncteze peregrinarile pe meleagurile Valcii, datand din anii 1826-1828, 1836-1840, ale celui ce a ramas..
   Localitatea: Ramnicu Valcea
  • Muzeul de Arta
   Muzeul de Arta Cladirea in stil eclectic, construita in 1940 de arhitectii G. Simotta si V. Lupu, a fost vila de resedinta a familiei Simian. Expozitia permanenta a Muzeului de Arta, reuneste lucrari de valoare de pictura si de sculptura romaneasca, apartinand unor artisti de renume de la sfarsitul secolului a..
   Localitatea: Ramnicu Valcea
  • Muzeul de Istorie a Judetului Valcea
   Muzeul de Istorie a Judetului Valcea Muzeul de Istorie a Judetului Valcea este adapostit in cladirea fostei „Scoli cu ceas”, un edificiu reprezentativ pentru orasul Ramnicul, din secolului al XIX-lea. Colectiile expozitiei permanente sunt dispuse cronologic, dezvaluind vizitatorilor anii de vietuire neintrerupta pe aceste loc..
   Localitatea: Ramnicu Valcea
  • Muzeul Satului Valcean
   Muzeul Satului Valcean Muzeul Satului Valcean exista din anul 1974 cand era un sat muzeu, menit suprafata de 8 hectare, imaginea functionala a unei asezari rurale traditionale, cu toate institutiile sale social-culturale. Astazi muzeul este format din patru sectoare: - Gospodarie - Mestesuguri - Social/cultural ..
   Localitatea: Ramnicu Valcea
  • Parcul Mircea Cel Batran
   Parcul Mircea Cel Batran In centrul orasului se afla Parcul Mircea cel Batran. Intrarea principala este strajuita din 1970 de statuia domnitorului Mircea cel Batran, opera a sculptorului Ion Irimescu. In parc se gaseste Casa Socoteanu, ridicata in sec. al XVIII-lea, imobil reprezentativ pentru zona Olteniei de Nord, actu..
   Localitatea: Ramnicu Valcea
 • Pensiuni

Cauta hoteluri in booking.com