Hotel Szurdok

Nume hotel:
Szurdok
Categorie:
Hotel *
Tara:
Romania
Localitate:
Baile Tusnad

Descriere:

Pensiunea Szurdok este situata in statiunea Baile Tusnad intr-un cadru natural deosebit.
-Dispune de 27 de locuri de cazare:
* la parter 3 camere duble cu baie proprie, 2 camere duble si una tripla (baie comuna);
* la etaj sunt amplasate 3 camere duble si una tripla ( cu baie proprie) si o camera dubla si una tripla ambele cu baie comuna.
- bucatarie dotata cu masa, aragaz si frigider, hol cu
Galerie Foto
Pensiunea Szurdok este situata in statiunea Baile Tusnad intr-un cadru natural deosebit si dispune de 27 de locuri repartizate astfel : la parter 3 camere duble cu baie proprie, 2 camere duble si una tripla (baie comuna) iar la etaj sunt amplasate 3 camere duble si una tripla ( cu baie proprie) si o camera dubla si una tripla ambele cu baie comuna. In pensiune mai gasiti o mica bucatarie dotata cu masa, aragaz si frigider, hol cu televizor color conectat la tv cablu.
- alte facilitati: încalzire centrala, curte (cu posibilitate de parcare) si gratar.Statiunea balneoclimaterica Baile Tusnad se afla in partea de sud a Depresiunii Ciuc, la o altitudine de 650m, intre Muntii Harghita si Bodoc, in defileul Oltului. -Atractii: Lacul Sfanta Ana(950m) la 25km de statiune, lac de origine vulcanica , unic in Europa Centrala si de Est. - Tinovul Mohos( 1056m) langa Lacul Sf. Ana, rezervatie naturala, ec adaposteste specii rare de plante. - Miercurea Ciuc( Cetatea Miko, Muzeul Etnografic) la 30km - Biserica franciscana in stil baroc cu una dintre cele mai mari orgi din Ardeal. - Defileul Oltului, Siculeni( Monumentul Szekler), Toplita( Manastirea Ortodoxa Sf. Proroc Ilie), Odorheiul Secuiesc cu cetatea medievala ce dateaza din sec 16

Facilităţi hotel:

  • agrement
  • Bar
  • bar / pub
  • Cablu TV
  • Curte interioara
  • parcare


Szurdok Szurdok

Oferte pentru Szurdok

Oferte turistice in Baile Tusnad


Cauta hoteluri in booking.com

Harta Baile Tusnad

Turism prin Imagini