Hoteluri din Caciulata

Alis

Alis pune la dispozitia oaspetilor sai 10 camere duble si 2 apartamente moderne dotate cu televizor, telefon, minibar/frigider si baie privata. Facilitatile si serviciile pensiunii includ: - bucatarie utilata - parcare privata - spalatorie..

» Vezi mai multe detalii
Andra

Pensiunea ofera spre cazare 16 locuri in camere duble si apartamente dotate cu baie proprie si televizor. Facilitati si servicii: internet wireless sala de mese cu televizor parcare (6 locuri)

» Vezi mai multe detalii
Basarab

Vila Basarab*** face parte din Complexul Turistic Cozia din statiunea Caciulata. Dotari si facilitati: - grup sanitar propriu - pat matrimonial - cablu TV - terasă - spaţii de parcare proprii Capacitate: - 8 locuri

» Vezi mai multe detalii
Caciulata

Se gaseste in centrul statiunii.Detine:400 locuri a cate:200 camere duble dotate cu baie cu dus, telefon international, minibar, tv si cablu.6 apartamente(Tv si cablu, frigider, baie cu dus,telefon international, minibar, living, dormitor),fiecare..

» Vezi mai multe detalii
Casa Romaneasca

Detine 19 locuri de cazare, confortabile, impartite in: 1 apartament, 3 camere matrimoniale, 15 camere cu pat dublu, dotate cu: baie proprie, TV ,radio, mini Bar. - alte facilitati: sala de conferinte unde se pot organiza intalniri de afaceri, c..

» Vezi mai multe detalii
Central

Detine 40 camere single cu baie comuna 105 camere duble(baie proprie sau pe hol). Restaurant in incinta restaurantului Central, categoria I in sistem meniu fix Alte dotari: piscina acoperita, sala de agrement,serviciu de masaj, cabinet medical, ..

» Vezi mai multe detalii
Class

Class pune la dispozitia oaspetilor sai camere confortabile dotate cu televizor (cablu), mobilier modern si baie cu toaleta si dus (dupa caz). Facilitatile si serviciile motelului includ: - camere cu 2 sau 4 locuri - living room - doua bai..

» Vezi mai multe detalii
Cozia

Hotel Cozia este situat in centrul statiunii. Este dotat cu :198camere duble(baie cu dus, telefon, minibar si Tv i cablu), :2 apartamente((baie cu dus, living, dormitor, telefon, minibar, TV si cablu) -restaurant in incinta hotel..

» Vezi mai multe detalii
Dada

Dada pune la dispozitia oaspetilor sai 10 camere duble, 1 apartament si 1 garsoniera, toate dotate cu incalzire centrala, televizor si baie proprie cu toaleta si dus/cada. Facilitatile si serviciile pensiunii includ: - restaurant - 70 de loc..

» Vezi mai multe detalii
Domnita

Domnita pune la dispozitia oaspetilor sai camere confortabile si moderne dotate cu aer conditionat/incalzire, televizor, telefon si baie privata cu toaleta, cabina de dus si uscator de par. Facilitatile si serviciile hotelului includ: - rest..

» Vezi mai multe detalii

Hoteluri în ale localitati din Romania

Se gaseste in partea central sudica din Romania, pe malul drept al Oltului, in Depresiunea subcarpatica Jiblea- Calimanesti, la o altitidine de 26- 280m, la 18km de Ramnicu Valcea. Impreuna cu statiunea Caciulata, alcatuieste statiunea Calimanesti- Caciulata, statiune deschisa tot cursul anului.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre


Cauta hoteluri in booking.com