Hoteluri din Baile Olanesti

Alice

Hotel ALICE dispune de : 2 camere cu 2 locuri un apartament si 14 camere cu pat dublu. Camerele sunt dotate cu baie, radio, TV conectate la cablu TV, telefon, minibar, balcoane luminoase de unde se poate admira piesaju si respira aerul proaspat.R..

» Vezi mai multe detalii
Ana Lacramioara

Pensiunea dispune de 9 camere duble, capacitate 18 locuri de cazare.Camerele sunt dotate cu TV Color Cablu, acces internet, baie proprie, minibar, balcon. Servicii si facilitai Parcare Restaurante Sala de conferinte cu 20 de locuri

» Vezi mai multe detalii
Bitu

Aceasta unitate turistica a fost fondata in anul 2007 si detine servicii de inalta clasa. Detine camere duble, garsoniere, apartamente, apartamente VIP si se incadreaza in categorie de 4****. - facilitati: bar de zi, terasa, restaurant unde se p..

» Vezi mai multe detalii
Casa Vanatorilor

Este una dintre cele mai frumoase pensiuni din statiunea Olanesti si una dintre cele mai bine echipate. Este destinata petrecerii unei vacante sau concediu de vis, detinand un confort sporit. Detine 10 camere spatioase cu pat dublu dotate cu: bai..

» Vezi mai multe detalii
Central

Central pune la dispozitia oaspetilor sai 24 de camere confortabile, simplu mobilate, dotate cu aer conditionat, televizor (cablu), internet, minibar si baie privata. Facilitatile si serviciile hotelului includ: - restaurant si bar - terasa..

» Vezi mai multe detalii
Ema

Deoarece are o pozitie privilegiata, Vila Ema va ofera o vedere asupra intregii Statiuni, liniste, aer curat si confortul necesar pentru a avea un sejur perfect. Vila dispune de urmatoarele dotari si facilitati: - camere dotate cu TV, cablu tv..

» Vezi mai multe detalii
Florilor

Vila Florilor are in total 52 de camere, dintre care o camera single, 40 camere duble si 11 camere triple. Camerele sunt dotate cu TV, minibar, baie cu dus. Servicii si facilitati Parcare Proprie Baza de tratament ala de conferinta de 150 lo..

» Vezi mai multe detalii
HOSTEL PREMIER

Detine 50 de locuri in cele 21 de camere si 3 apartamante, dotate cu tot ceea ce este nevoie pentru un sejur de vis: TV, AC, telefon, internet, minibar. - sala de conferinta cu 45 de locuri, restaurant cu preparate traditionale si internationale,..

» Vezi mai multe detalii
Izvoare

Pensiunea se afla aproape de Hotel Stogu. Detine camere dotate cu TV, frigider, baie, telefon pozitionate pe 2 nivele -restaurant, terasa, parcare

» Vezi mai multe detalii
Livadia

Hotelul Livadia este situat in apropierea izvoarelor statiunii si are o capacitate de 107 de locuri in camere de categoria doua stele si functioneaza permanent.

» Vezi mai multe detalii

Hoteluri în ale localitati din Romania

Statiunea Baile Olanesti este situata la 18km de Ramnicu Valcea la o altitudine de 450m de-o parte si alta a Paraului Olanesti cunoscut si sub denumirea de Valea Tisei( afluent al raului Olt), aflat intr-o depresiune a Carpatilor Meridionali. Este inconjurat de Muntii Gerea, Folca si Carpareata din Muntii Meridionali, inaltimile acestora nefiind extraordinare.Statiunea ocupa primul loc intre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora, varietatea compozitiei si a concentratiei apelor minerale.

» Citeşte mai mult

Cauta hoteluri in booking.com