Hoteluri din Baile Govora

Belvedere

Este inaugurat la inceputul anului 2006, si este situat departe de agitatia orasului. Dispune de: 17 camere duble (cu 2 paturi),3 apartamente si o garsoniera.. Camerele sunt dotate cu : minibar, TV color, cablu, telefon, baie p..

» Vezi mai multe detalii
Calix

Vila ofera posibilitatea de cazare in CAMERE si APARTAMENTE:. Apartamentele sunt alcatuite din: * baie proprie - cu cabina de dus, feon,etc; * bucatarie amenajata cu: o spatiu de gatit dotat cu aragaz, frigider,vesela,etc ..

» Vezi mai multe detalii
Oltenia

Este situat in centrul statiunii.Detine 386 locuri de cazare in camere duble, single si garsoniere, fiecare avand baie cu dus, tv cablu (contra cost), telefon, radio, minibar (contra cost).Restaurant cu masa in sistem bon fix. Gradina de vara, b..

» Vezi mai multe detalii
Palace

Detine o capacitate de cazare de 166 locuri in: 3 apartamente, 12 camere confort sporit, 68 camere duble.Restaurant cu 250locuri, bar de zi, terasa, baza de tratament,iar masa se acorda in unitatea restaurant Govora, categoria I, in sistem..

» Vezi mai multe detalii
Parc

Detine:194 locuri in: 96 camere duble si 1 apartament,fiecare avand baie si dus, televizor, cablu TV, frigider, telefon/ -restaurant, -bar de zi, terasa, parcare,lift Baza de tratament este dotata cu cabinete de electroter..

» Vezi mai multe detalii

Hoteluri în ale localitati din Romania

Orasul Govora se afla in depresiunea subcarpatica cu acelasi nume, fiind inconjurata de dealuri acoperite cu paduri de fag, stejar si pini, la o altitudine de 360- 380m si 20 km de Ramnicul Valcea. Este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile , renumita pentru varietatea si caracterul terapeutic al apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf in cura externe si cele hipotonice in cura interna, bogate in magneziu, calciu, sulf cunoscute si utilizate inca din 1866.

» Citeşte mai mult

Oferte turistice in

Alte informaţii despre

 • Obiective turistice
  • Manastirea Govora
   Manastirea Govora Manastirea de maici Govora, cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", este una dintre cele mai vechi manastiri din tara. Nu este cunoscuta data exacta a cladirii sale, dar sapaturi arheologice au descoperit o fundatie de cladire din secolul XIV, care apoi a fost folosita pentru a construi pe ea o ..
   Localitatea: Baile Govora
  • Muzeul de arheologie si arta religioasa Gh.Petre-Govora
   Muzeul de arheologie si arta religioasa Gh.Petre-Govora Muzeul a fost infiintat in anul 1973. "Colectia de arheologie carte si arta veche romaneasca a preotului Gheorghe Petre - Govora", care timp de peste trei decenii a cercetat plaiurile valcene si a adunat un bogat si interesant material arheologic, numismatic, obiecte de arta si carte veche roma..
   Localitatea: Baile Govora
  • Statiunea Govora
   Statiunea Govora Baile Govora, la 20 kilometri sud vest de Ramnicu Valcea, este o statiune recomandata pentru afectiuni respiratorii si reumatice. Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in cl..
   Localitatea: Baile Govora
 • Pensiuni

Cauta hoteluri in booking.com